OVER ONS

Wij ontwerpen en produceren de auto belettering voor alle types bedrijfswagen en personenwagens, van een kleine bedrijfs auto, grote bedrijfswagens en zelfs vrachtwagens allemaal in eigen huis.  Vanwege de groeiende aanvraag tot auto reclame vormen wij inmiddels een creatief en gedreven team met plezier in ons vak. We houden elkaar scherp waardoor er nog beter gelet wordt op de details. In elke aanvraag zien we een uitdaging om iets persoonlijks en unieks te ontwerpen. Daarbij letten we erg op overzicht en herkenbaarheid en willen we de sfeer en de uitstraling van het bedrijg duidelijk neerzetten.

De binnenkomende aanvraag wordt ook altijd telefonisch doorgenomen met u. Vaak is dit het moment waarop de wensen nog duidelijker worden en we de verschillende mogelijkheden goed worden doorgesproken. Pas wanneer wij tevreden zijn met het ontwerp wordt deze terug gemaild. Bij goedkeuring van het ontwerp wordt het plaatsen van de auto reclame gelijk gepland. Vol enthousiasme komt een van ons 2, en wanneer mogelijk komen wij beiden voor de belettering of bestickering. Elke keer weer is het een genot het ontwerp als eindresutaat op de wagen te zien.En wanneer u tevreden bent zijn wij dan ook zeker. De kracht van onlinebestickeren is samenwerking! Wij staan klaar voor een nieuwe uitdaging,                  

Harmen Tollenaar

ONZE VISIE

Waarom doen we wat we doen? Wij geloven erin dat mensen meer in zich hebben dat ze zelf denken. En dat hierop uitgedaagd te worden persoonlijke groei, positiviteit en zelfvertrouwen gevolg hiervan is.

Hoe wij dat doen: We werken zelf met ontwerpsoftware die simpel in het gebruik en gebruiksvriendelijk is. Wij geloven dat het u voldoening en plezier oplevert en dat u elke keer dat u uw ontwerp op uw auto ziet blij en tevreden met het resultaat bent.
Wat we doen: Het eindresultaat produceren wij voor, zodat u het zelf kan aanbrengen. Hierdoor heeft u de regie in eigen handen en blijft u flexibel in de tijd voor uzelf of onderneming. Wij dagen u uit om via onze ontwerpsoftware een ontwerp te maken.