Stripings en logo’s zijn makkelijk zelf te ontwerpen. Bekijk maar eens deze video

Zelf plakken of ons laten plakken

Zelf plakken moeilijk? Iedereen kan stickers op een professionele manier plakken. Er zijn 2 manieren van plakken en dat is de natte manier (dit kan iedereen) en de droge manier. De droge manier is voor meer ervaren plakkers. Met nat plakken kun je de sticker nog verschuiven zodat je hem op de juiste plek kan positioneren. Een onervaren plakker kan op de natte manier belletjes of bubbel vrij plakken met hetzelfde resultaat als een professionele plakker. Dus waarom zijn dure uren betalen. En het is nog leuk ook.

Wanneer kun je gaan plakken? het oppervlak waar je de stickers wilt gaan plakken moet schoon en vetvrij zijn. De omgevingstemperatuur moet boven de 14 graden liggen. De lijm hecht anders minder makkelijk aan het oppervlak. Je zou het oppervlak ook met een verf föhn of een haar föhnen kunnen voor- verwarmen voordat je de sticker hebt geplakt of erna.

Wat heb je nodig:

  1. Plantenspuit
  2. Water
  3. Dreft of ander afwasmiddel (een klein theelepeltje per 0,5 liter water)
  4. Rakel / strijkertje (pasje)
  5. Rolmaat of centimeterkoord

Monteren

De ondergrond waar je wilt plakken spuit je nat met het zeepwater (0,5 liter water met een klein theepelletje afwasmiddel). Je verwijderd rustig het onder papier van de sticker en spuit deze ook nat. Door de zeep in het water kun je de sticker zo positioneren omdat deze nog te verschuiven is. Met de rakel strijk je het water onder de sticker met applicatiefolie uit. Je kunt voor de zekerheid nog even de stickerverwarmen zodat het water uitzet en je al het water onder de sticker uit kan strijken. Even laten zitten en daarna trek je rustig de applicatiefolie er af.

Mochten er wel een paar belletjes zijn ontstaan? Geen probleem, deze verwijden automatisch door temperatuursverschillen. De folies die wij hanteren zijn van hoge kwaliteit en zijn minimaal 7 jaar kleur vast.

Bekijk hoe wij deze retro Volkswagen Transporter T2 in Martini Racing uitvoering hebben ontworpen.

Zelf makkelijk ontwerpen. Bekijk de AH bakwagen bestickering en wrap.

AANLEVERING MATERIAAL EN EIGEN MONTAGE

Uw eerste stap naar uw eigen ontwerp voor uw personen of bedrijfswagen. Iedereen kan ontwerpen. Stuur vrijblijvend uw ontwerp in voor een prijsopgave, mocht het zijn dat wij nog tips hebben om uw ontwerp nog aan te scherpen voor een beter/duidelijker resultaat kunt u deze gebruiken of laten voor wat het is.

U bent sowieso tevreden over het resultaat want u bent uw eigen ontwerper. Het makkelijkste om geld binnen te houden is om het niet uit te geven. Ontwerp kosten zijn namelijk duur betaald. Wat ook voor montage geld.

Hoe krijgt u het materiaal binnen? Wij leveren folies in gegoten kwaliteit van 3M, Avery, Oracal of andere premium merken die is voorzien van applicatie folie. Montage is erg eenvoudig en iedereen kan het plakken door nat te plakken. Zo kunt u de stickers op de millimeter nauwkeurig positioneren.